Workshop | Team coaching met paarden

Voor collega's, teambuilding, samenwerken en leiderschap.
Je wordt begeleid met behulp van mijn paarden.

Paarden voelen mensen haarfijn aan omdat de zintuigen (horen, ruiken, voelen en zien) van een paard vele malen sterker ontwikkeld is dan die van mensen. Omdat we geen talige communicatie met paarden delen dwingt omgang met paarden ons heel bewust met houding, gevoel en emotie om te gaan.

"Hoe goed ken jij eigenlijk je collega’s en word jij voldoende gehoord en gezien binnen jou team?"

Het paard zal dus reageren op signalen die jij continu, vaak onbewust, afgeeft. De response die je tijdens een sessies van een paard terugkrijgt stimuleert jouw bewustwording en geeft je inzichten in jouw eigen gedragspatronen. Een paard is zo puur, heeft geen (voor)oordelen, vult niets voor jou in en is als geen ander volledig in het hier en nu. Dat is wat het zo bijzonder maakt.

Wil jij hier meer van weten maak dan een afspraak voor deze workshop: info@eftbrabant.nl
Ik organiseer workshops zowel voor een halve dag als een gehele dag, inclusief lunch en koffie en thee.

EFT Coach Brabant is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van EFT Coach Brabant uit Galder : oververmoeid, rugklachten, nekklachten, onverklaarbare pijn, migraine, Slaapproblemen, burn-out klachten, faalangst, opgejaagd gevoel, claustrofobisch, negatieve gedachten, EFT, EFT coach brabant, PAARDEN COACHING, trauma coaching, emdr, TRAUMATHERAPIE MET PAARDEN, spiegelsessie, .

bron : EFT Coach Brabant

Geplaatst op donderdag 13 juli 2023.