Workshop Familieopstellingen

Een workshop Familieopstellingen geeft deelnemers de kans inzicht te krijgen in de onderliggende patronen van relatieproblematieken, ziektes of andere zaken waar men tegen aan loopt.

Een opstelling laat zien hoe de verhoudingen liggen, wat er gebeurt als dingen uitgesproken worden, de werkelijke behoeften kenbaar worden en overgenomen verantwoordelijkheden worden teruggegeven. Ook laat het zien welke tegenwerkingen er zijn. Door het systeem te horen en in te gaan op de behoeftes, ontstaat er uiteindelijk rust, harmonie en balans. Dit alles draagt bij aan je bewustwording, waardoor je andere keuzes kunt gaan maken. Wie wil dat nu niet?

Het is een prachtige werkvorm die zich niet laat uitleggen. Je moet het ervaren. Op 1 juli a.s. is er bij Kalma de mogelijkheid om met deze werkvorm aan de slag te gaan. Je kunt een eigen opstelling reserveren of alleen als representant meedoen. De representantenrol geeft je ook inzicht in je eigen stukken. Het is een mooie ervaring en een fijne manier om meer inzicht te krijgen.

Wil je bezig gaan met het opruimen van zaken die je tegenwerken en die je telkens weer tegenkomt, geef je dan op voor deze Workshop Familieopstellingen.

Begeleiding: Cora Mossel
Locatie: Looërmark 54 te Bathmen
Aanvang/eind: 10.00 uur tot ± 17.00 uur
Kosten: als representant € 45,-* met een eigen opstelling € 95,-*
Groepsgrootte: maximaal 14 personen
Opgave: via mail: info@praktijk-kalma.nl
via telefoon: 06 51 259 360
via website: www.praktijk-kalma.nl

* De genoemde prijzen zijn inclusief koffie en thee met iets lekkers en een lunch
** Alle data voor 2023 zijn te vinden op de website. Reserveren is nu al mogelijk.

Kalma - Praktijk voor Coaching en Begeleiding is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Kalma - Praktijk voor Coaching en Begeleiding uit Bathmen : Coach, bewustzijnstherapeut, relatietherapie, personal coaching, persoonlijke coaching, Live style coaching, coaching bij eetproblemen, Familieopstellingen, .

bron : Kalma - Praktijk voor Coaching en Begeleiding

Geplaatst op dinsdag 9 mei 2023.