WORKSHOP "HEALTH-WEALTH-LIFESTYLE!"

Werken met het geheim van de wet van de aantrekkingskracht

WORKSHOP

Wat is jou diepste verlangen?

Wil jij jezelf op een of meerdere gebieden van het leven succesvoller of gelukkig maken?

Bijvoorbeeld: je gezondheidsbeleving; je vriendschappen; je liefdesrelatie; je carrière; je werk; je werkrelaties of zakelijke netwerk; je financiële positie?

Wil je meer kwaliteit en richting aan je leven geven?

Wil je leven en werken vanuit een holistische visie en integratie hiervan in het dagelijks leven?

Schrijf je dan in voor deze workshop "HEALTH-WEALTH-LIFESTYLE"

In deze workshop gaan we concreet aan de slag met onze gezondheid, welzijn en levensstijl. Je krijgt enkele belangrijke sleutels aangereikt om veranderingen aan te gaan en of verbeteringen te bewerkstelligen en er wordt direct in de praktijk geoefend.

De workshop is bestemd voor iedereen die zijn dromen en wensen wil verwezenlijken, zijn diepste verlangens wil leren kennen en die meer wil weten over de achterliggende principes van de wet van verlangen en aantrekkingskracht en waarom soms dingen wel en soms ook niet lukken.

De workshop staat onder leiding van Anna Sofia van Hooijdonk, zij heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen haar werk als gespecialiseerd verpleegkundige, spiegeltrainer en lifecoach en is o.a. opgeleid tot Lifeteacher door Patty Harpenau (auteur van de bestseller "het geheim van de Secret", de Lifecodes, The Gift, A Happy Way of Life en vele andere inspirerende boeken).

Deze workshop vindt 1 keer per maand plaats van 10.30 – 15.00 uur in Made. Neem contact op voor meer informatie en data.

Kosten: € 66,66 dit is inclusief BTW, koffie en thee, exclusief lunch.

U kunt zich aanmelden via email: living.lifecoach@gmail.com

L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren uit Made : Coaching, Spiegelen met honden, Paardencoaching, Hondencoaching, Bewustwording, Spiritualiteit, Persoonlijke groei, Relaties, Samenwerking, Communicatie, Teamontwikkeling, Leiderschap, Systemische werken, Opstellingen, Gezondheid, Lifestyle, Levensstijl, Kinderen, Adolescenten, jong volwassenen, Identiteit, Trauma, Verlies, Scheiding.

bron : L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren

Geplaatst op donderdag 24 november 2022.