WORKSHOP KAMADO COOKING

BARBECUE KAMADO WORKSHOP

WORKSHOP KAMADO COOKING

Op onze locatie wordt u ontvangen voor deze workshop. U wordt verwelkomd met een drankje door Geurt zelf. We bieden deze workshop aan vanaf 10 personen tot ca. 15 personen. Bent u met meerdere personen? Neem dan even contact met mij op: info@catering-geurt.nl

Prijs per persoon. € 85,00

Mogelijke data:

- Zaterdag 18 juni 2022: 14:00 - 19:00 uur

- Zaterdag 24 juni 2022: 14:00 - 19:00 uur

Bestel hier je tickets

In deze workshop leren we u de basis technieken van het gebruik van een kamado-barbecue. Verschillende technieken als Hot en Fast, Low en Slow, Direct en Indirect, ook het gebruik van rookhout als extra smaakdimensie bij de bereiding van uw vlees passeren de revue.

Daarnaast leert u van onze meester worst maker Albert Gerritsen een aantal basis technieken om ook zelf een lekkere sappig maar vooral smakelijke hamburger te maken met diverse variatie mogelijkheden.

We sluiten de workshop af met een gezamenlijke maaltijd met onze eigen bereide producten, onder het genot van een drankje kunnen we u nog de laatste tips meegeven en vragen beantwoorden. U ontvangt van ons een presentje als u huiswaarts gaat.

Geurt Janssen Catering is een catering uit Nederland. Trefwoorden van Geurt Janssen Catering uit Apeldoorn : cateringservice, barbecue specialist, party producten, maaltijd catering, barbecue catering, hapjes catering, catering artikelen huren, springkussen huren, lunch catering, broodjes catering, dessert catering, .

bron : Geurt Janssen Catering

Geplaatst op donderdag 2 juni 2022.