Workshop paarden coaching

Woensdag ochtend 8 november van 9.30 uur-12.00 uur geef ik een workshop “coaching met behulp van mijn paard”.

Deze workshop vindt plaats in mijn praktijk EFT coach Brabant op de Galderseweg 13 in Galder. Meld je aan via de app of e-mail.

Nummer: 06-42246314
Mail: info@eftbrabant.nl

Waarom Paardencoaching?

Paarden voelen mensen haarfijn aan omdat de zintuigen (horen, ruiken, voelen en zien) van een paard vele malen sterker ontwikkeld is dan die van mensen. Omdat we geen talige communicatie met paarden delen dwingt omgang met paarden ons heel bewust met houding, gevoel en emotie om te gaan.

Het paard zal dus reageren op signalen die jij continu, vaak onbewust, afgeeft. De response die je tijdens een sessies van een paard terugkrijgt stimuleert jouw bewustwording en geeft je inzichten in jouw eigen gedragspatronen. Een paard is zo puur, heeft geen (voor)oordelen, vult niets voor jou in en is als geen ander volledig in het hier en nu. Dat is wat het zo bijzonder maakt.

Wil jij hier meer van weten maak dan een afspraak voor een “spiegelsessie” waar ik, met behulp van mijn paard, de dingen waar jij tegenaan loopt, verder inzichtelijk kan maken.

Tevens maak ik ook gebruik van mijn paard bij trauma verwerkingstechnieken, middels EMDR, in de buurt van het paard.

EFT Coach Brabant is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van EFT Coach Brabant uit Galder : oververmoeid, rugklachten, nekklachten, onverklaarbare pijn, migraine, Slaapproblemen, burn-out klachten, faalangst, opgejaagd gevoel, claustrofobisch, negatieve gedachten, EFT, EFT coach brabant, PAARDEN COACHING, trauma coaching, emdr, TRAUMATHERAPIE MET PAARDEN, spiegelsessie, .

bron : EFT Coach Brabant

Geplaatst op woensdag 27 september 2023.