Workshop Vergeven - meld je nu aan!

Je bewandelt jouw eigen pad van vergeven met schrijfoefeningen en coaching. Schrijvend, voelend, belevend. Wie kiest voor vergeven, bevrijdt zichzelf van oordelen, schuld en schuldig voelen. Wil jij jezelf of een ander vergeven? Wil je daarmee schrijvend een begin maken, een andere weg inslaan?

Je bent van harte welkom.

Dit 1-daagse programma bieden we aan op twee verschillende dagen:

    - vrijdag 11 november van 10.00 tot 17.00 uur.

    - vrijdag 25 november van 10.00 tot 17.00 uur.

De locatie is het Abdij Atelier, een bijgebouw op het terrein van de Abdij van Berne. De binnen- en de buitenruimte van deze bijzondere plek dragen bij aan het programma.

Voor deze vergevingsdag betaal je:

    - als particulier €125 inclusief btw.

    - zakelijk €125 exclusief btw.

Wij zorgen voor materiaal, koffie, thee, gezonde tussendoortjes en een vegetarische lunch (met vegan opties). Wil je mee doen? Klik hier om je aan te melden.

Wat Nu?! is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Wat Nu?! uit Rosmalen : 1 op 1 coaching, persoonlijke coaching, balans werk prive, plezier krijgen, wie ben ik, wat wil ik, bewustwording, mezelf ontwikkelen, persoonlijke ontwikkeling, meer zelfvertrouwen, ik zoek meer rust in mezelf, waar sta ik nu, waar wil ik heen?, Creative Retreats, tijd voor mezelf nemen, creatieve workshops, ik heb te weinig tijd, ik wil meer vrije tijd, u zorg ik goed voor mezelf, .

bron : Wat Nu?!

Geplaatst op woensdag 12 oktober 2022.