Workshop 'Weg van de Ziel' 19 november Roosendaal

Een dagworkshop waarin voelen en denken samenkomen en ons helpt te leven vanuit onze eigen kracht en liefde.

Workshop 'Weg van de Ziel'  19 november Roosendaal

De Weg van de Ziel - leven vanuit je eigen kracht en liefde Erik Versteeg Spiritueel centrum Soulcircle, Klooster Mariadal, Vincentiusstraat 7, 4701 LM Roosendaal zaterdag 19 november

Levenskunst:

Op aarde geboren worden is als in het diepe springen. Je wordt (nog onbewust) overgeleverd aan een krachtenspel van de aarde en de samenleving waarin je terecht komt. Dit zijn in eerste instantie je ouders en je directe omgeving. Jouw persoonlijkheid wordt hier gevormd, maar ook vervormd. Je raakt hierdoor verwijderd van je wezenskern, je Ziel. Het is dan ook een kunst om gaandeweg je leven, weer de weg terug te vinden naar die wezenskern. En dat is ware Levenskunst, die vraagt om innerlijke kracht, moed en inzicht. Belangrijk daarbij is het NEE durven zeggen; Nee tegen wat niet (meer) bij jou past, Nee tegen alles en iedereen die de weg terug naar jouw Ziel in de weg staat. Het gaat daarbij om oude ideeën, overtuigingen en verwachtingen, die jij van de wereld om je heen hebt geabsorbeerd. Je hiervan losmaken, dat is jouw Levenskunst.

Zielsboodschappen:

We beginnen de dag met zielsboodschappen. Je krijgt hiermee inzicht waar jij staat in je leven en wat op dit moment in jou (vanuit je Ziel) om aandacht vraagt. Je krijgt daarbij ook handvatten hoe je daar mee om kunt gaan en je zodoende dieper met je Ziel kunt verbinden. Je zult zien dat deze zielsboodschap een rode draad vormt door de gehele dag.

Zielsopstellingen:

We vervolgen de dag met zielsopstellingen. Hierin wordt het energieveld, waarin jij je op dit moment bevindt, neergezet door de andere deelnemers. Het gaat daarbij om invloeden van buitenaf én binnenuit (meningen, cultuur, overtuigingen, angsten) die op jou inwerken en jou er van weerhouden je volledig in je eigen kracht en liefde te verbinden. Door dit veld zichtbaar en tastbaar te maken kan er diepe heling plaatsvinden. In een zielsopstelling kunnen familieleden en meerdere mensen uit je leven en/of collega's worden opgesteld. Daarnaast ook je probleem, angst of overtuiging en je beschermengel of God. Hoe de opstelling er uit komt te zien en wat er gebeurt wordt volledig aan de energie overgelaten. Ik laat me hierin Leiden. Zowel degene die het thema heeft ingebracht als degene die representeert, als ook de toeschouwer, zal deel zijn van het energieveld en zijn of haar proces ondergaan. Het is geen voorwaarde een eigen opstelling neer te zetten om er baat bij te hebben. Indien je er als toeschouwer of deelnemer bij aanwezig bent is dat precies de juiste plek voor jou. Juist bij deze manier van werken ontvangt ieder precies waar hij/zij op dat moment aan toe is en krijgt de rol die daarbij past.

Voor wie?:

Deze dag is voor eenieder die de Weg van de Ziel bewust wil gaan. Voor eenieder die wil leven vanuit zijn of haar eigen kracht en liefde. Wanneer je vrij wilt zijn van banden die je (nog) beletten volledig jezelf te zijn. Spreken en handelen vanuit wat voor jou waar is. Kiezen voor jezelf. Genieten van het leven, jouw Leven!

Erik Versteeg:

Ik ben helderwetend. Hierdoor kan ik heel makkelijk diep in iemands Ziel kijken. De laatste jaren heb ik mij diep in mijn eigen leven gestort. Hierbij heb ik soms moeilijke keuzes mogen maken en ook mijn schaduwkanten ontmoet. Maar het heeft mij heel dicht bij mijn voelen gebracht. Nu kan ik weten en voelen samenbrengen en voel ik me meer HEEL. Meer verbonden met mijn Ziel help ik graag anderen op hun weg terug naar hun Ziel.

De hele dag wordt verzorgd, van half 10 tot 17 uur met een heerlijke lunch. En muzikale invulling door Esmée Iris. Jouw bijdrage is 75 euro.

Aanmelden en meer info: info@eveon.nl, (31) 06 12048400 www.eveon.nl

Erik Versteeg Paranormaal Raadgever is een geneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Erik Versteeg Paranormaal Raadgever uit Oostkapelle : hulp bij persoonlijke problemen, hulp bij problemen op het werk, hulp voor kinderen, coaching workshops, coaching geestelijke gezondheid, telefonisch contact therapeut, telefonische therapie, coaching, psychische gezondheid, paranormaal raadgever, paranormale therapie, paranormale genezer,.

bron : Erik Versteeg Paranormaal Raadgever

Geplaatst op donderdag 20 oktober 2016.