Zoek je meer verbinding met anderen of met God?

Zoek je naar meer rust in hoofd en hart?
Wil je weer jezelf zijn? Zoek je meer verbinding met anderen of met God?
Zoek je naar voldoening en vreugde?

Coach Atelier Over Hoop kan je helpen d.m.v. coaching om daar te komen waar je zo graag wilt zijn. Je leven kan zomaar overhoop gegooid worden, dat kan van alles zijn bijvoorbeeld problemen op je werk, of het verlies van iemand van wie je houdt. Door veel na te denken probeer je grip te houden, maar door de chaos die ontstaat kun je de situatie, jezelf en zelfs god kwijt raken.

Weet je niet meer hoe het verder moet?

Met mijn coaching bied ik je graag hoop, een luistert oor, een steuntje in de rug, een begeleider die samen met jou oploopt in het behalen van jouw levensdoelen. Binnen deze coaching trajecten gebruik ik creatieve vormen, die helpen bij het praten en zorgen dat je van je hoofd naar je hart kan gaan. Ik gebruik beeldmateriaal, de natuur, wandelen, tekenen, schrijven of schilderen.
En nee, je hoeft niet creatief te zijn.

Door samen op weg te gaan is het ook voor jou mogelijk een begaanbare weg te vinden. Meld je aan via mijn contactformulier op de website en krijg een gratis adviesgesprek met mij.

Coach Atelier Over Hoop is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Coach Atelier Over Hoop uit Westmaas : Gedeeld Verlies, wandelen met een verhaal, wandelcoaching, creatief verhaal, creatieve workshops, bijbel workshops, simply the story, leren over de bijbel, bijbelverhalen, persoonlijke groei, vrouwen coach, jonge vrouwen coach, kindercoach, .

bron : Coach Atelier Over Hoop

Geplaatst op woensdag 29 november 2023.