ZOMER

JA! Het is nog steeds zomer! Vandaag was het weer ook prachtig!

ZOMER

Hoe was jouw zomer? Heb je genoten van de zinderende zon? De zwoele zomeravonden? Wat heb jij ondernomen? Is je batterij weer opgeladen of toch niet helemaal...? De zon heeft twee kanten... ze laadt je op én ze put je uit. Té veel zon kan je krachten ook doen afnemen. Je voelt je loom, rozig, je huid wat verbrand... Een dag aan zee is heerlijk aan de ene kant, maar de wind en het zout zorgt ook weer voor uitdroging.

Hydratie is dan ook essentieel. Gun jezelf een heerlijke body lotion voor de buitenkant van je huid maar vooral WATER voor je interne systeem. Alleen pakken we maar wat graag tijdens die zwoele zomeravond nog even een alcoholisch drankje... :-)

De zonnestralen bevatten UV-licht en je huid gebruikt dat voor de aanmaak van Vitamine D. Vitamine D is goed voor je immuunsysteem en leidt tot een betere weerstand. Bovendien zorgt vitamine D ervoor dat calcium en fosfor beter worden opgenomen en dat is weer goed voor je botten.

Het vuur van de zon heeft ook mij energie gegeven en ik heb ook niet stil gezeten, want met trots kondig ik in deze nieuwsbrief mijn nieuwste website aan! Super trots ben ik dat mijn trainingen nu ook online voor iedereen toegankelijk zijn met of zonder persoonlijke coaching.

WWW.CARPENUNC.NU

Online trainingen om je bewustwording voor je eigen leven te vergroten en een meer liefdevolle houding naar jezelf toe te ontwikkelen. En verder.... Nieuwe les op donderdagavond "Yoga en Meditatie". Nieuwe dag voor Bodytalk bij de Meditatietuin: woensdag. Als Vitaalcoach in opleiding beantwoord ik jouw voedingsvragen.

Op mijn YouTube kanaal Carpe Nunc vind je nog meer ontspanningsmomenten.

Carpe Nunc is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Carpe Nunc uit Amsterdam : yogadocente, mindfulness idealist, bodytalk behandelaar, yoga coaching, meditatie, mindfulness coach, persoonlijke coach, hatha yoga,.

bron : Carpe Nunc

Geplaatst op vrijdag 23 september 2022.