ZOMERPAKKET / Online Training HSP. En nu?! | Incl. 4 live coachsessies

Offer you can't refuse

ZOMERPAKKET / Online Training HSP. En nu?! | Incl. 4 live coachsessies

HSP/HSS; een onderwerp waarover op zoveel cruciale plekken nog zo veel te weinig bekend is. In teams, organisaties, bij leidinggevenden, op scholen, in de medische wereld, maar heel vaak is die cruciale plek nog steeds bij de HSP zelf.

In deze online training ga je in 7 praktische en informatieve modules aan de slag met jouw HSP. Je gaat op ontdekking en schrijft uiteindelijk jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing als HSP. Super waardevol en transformerend!

Offer you can't refuse: Loop jij al langer met de gedachte om aan de slag te gaan met jouw HSP? Twijfel je of je gaat starten met een traject, maar zoek je nog naar de juiste timing? Stond je al een paar keer op het punt om te starten met de online training, maar ken je jezelf een beetje en ben je bang dat het weer blijft liggen als je hem eenmaal hebt aangeschaft? Grijp dan nu de kans van deze zomeraanbieding!

Met dit HSP. En nu?!-Zomerpakket kun je de komende zomerweken lekker aan de slag met de online training (vandaag aangeschaft is gelijk aan de slag), gewoon, wanneer het jou uitkomt.

Vervolgens staan er 4 live online coach sessies gepland in augustus en september, waarin we met alle deelnemers de modules evalueren, waarin je vragen kunt stellen en waarin we met elkaar vooral veel ervaringen delen en van elkaar leren. Een hele waardevolle toevoeging in het ontdekken en ?????????? van jouw HSP.

Als je op een teken wachtte; dit is ‘m…!

September is the new January: Als je nu start, ben jij helemaal klaar voor deel II van het jaar en maak je een herboren rentree na de zomer. Klaar om van 2022 (alsnog) een geweldig waardevol jaar te maken, vanuit jouw nieuwe (unstoppable) flow van (h)erkenning, energie en balans.

Let op! Er zijn slecht 10 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Grijp je kans. Stel niet uit. Want, IF NOT NOW, then WHEN??

Meld je nu hier aan voor het HSP. En nu?!-Zomerpakket. https://buff.ly/3RapRnO

#leiderschap #persoonlijkeontwikkeling #hsp #hooggevoeligheid #hoogsensitiviteit #hsphss #executive #coaching

SPARKLE. Training & Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van SPARKLE. Training & Coaching uit Lelystad : lifecoach, lifecoaching, levenscoaching, loopbaancoach, loopbaancoaching, burnout coach, burnout coach, hsp coach, hsp coaching, 1 op 1 coaching, hsp online training, uwv werkfittraining, masterclasses voor bedrijven, inspiratiesessies voor bedrijven, bedrijfscoach, bedrijfscoaching,.

bron : SPARKLE. Training & Coaching

Geplaatst op maandag 11 juli 2022.