ZZP’ers: boekhouding, de cijfers en de oplossing Bizzcounter uit Hoorn biedt ondernemers de basis om succesvol te ondernemen!

Uit onderzoek is gebleken dat de helft van de ZZP’ers aangeeft geen verstand te hebben van boekhouden.

ZZP’ers: boekhouding, de cijfers en de oplossing Bizzcounter uit Hoorn biedt ondernemers de basis om succesvol te ondernemen!

Ook komen zij in veel gevallen tijd te kort voor het bijhouden van de administratie. Van de ondervraagde ZZP’ers geeft 54% aan dat ze moeite hebben bij het opstellen van de balans. Maar liefst een op de drie ondervraagden geven aan dat zij de BTW-aangifte willen uitbesteden.

Een ZZP'er is per jaar gemiddeld 80,4 uur bezig met de administratie. Het gebrek aan kennis en tijd zorgt er voor dat meer dan de helft van de ondernemers hulp overweegt. De hoge kosten die hier aan gekoppeld zijn zorgen er voor dat slechts 17% zijn administratie ook daadwerkelijk uitbesteed. Het uitbesteden van de boekhouding kost een ZZPr gemiddeld 171 euro per maand. En dit is veel geld.

Om de ZZP'er een deel van deze administratieve zorgen te ontnemen zijn er een aantal online oplossingen. Deze signalen werden ook opgevangen door twee ondernemers uit Hoorn. En zo is Bizzcounter geboren. Bizzcounter is een initiatief dat ondernemend Nederland een business platform biedt. Een online werkplek voor iedere ondernemer.

Bizzcounter vindt dat boekhouding vaak onnodig lastig wordt gemaakt en dat er een eenvoudige, laagdrempelige en goedkope oplossing moet komen. Na een lange periode van ontwikkelen, luisteren naar ondernemers en intensief testen is die oplossing er nu. Bizzcounter is een unieke oplossing. Een online office waarmee ZZPers al hun administratieve-, verkoop, planning-, urenregistratie en marketing werkzaamheden kunnen verrichten.

En de kosten? Slechts 10 euro per maand. Terwijl de eerste 30 dagen volledig gratis zijn. Sterker nog, het Bizzcounter Service Team helpt ZZPers gratis met het inrichten van hun administratie. Doordat het een online oplossing is kan de accountant altijd meekijken. Zo kan de ZZPer optimaal samenwerken met zijn accountant. Hierdoor wordt tijd en geld bespaard en wordt de kwaliteit van de boekhouding verhoogt. Bizzcounter helpt ZZPers en startende ondernemers met het leggen van de basis van een succesvolle onderneming. Buiten het bieden van een unieke online oplossing kunnen de experts van Bizzcounter ook helpen met de boekhouding, BTW-aangiftes en andere administratieve lasten.

Voor nadere informatie:

Bizzcounter, B van Doesburg E-mail: info@bizzcounter.nl wwww.bizzcounter.nl

Bizzcounter is een administratiekantoor uit Nederland. Trefwoorden van Bizzcounter uit Breda : online boekhouden, , goedkoop online boekhoudsysteem, urenregistratie, online boekhoudsoftware, online boekhoudsoftware voor zzp, boekhouden starters, boekhouden ZZP .

bron : Bizzcounter

Geplaatst op dinsdag 18 oktober 2016.