Geleide meditaties voor ondernemers

Meditatie vermindert niet alleen stress, het bevordert ook nog eens de creativiteit en prestaties. Speciaal voor ondernemers hieronder een aantal geleide meditaties.

Geleide meditaties voor ondernemers

Meditatie vermindert niet alleen stress, het bevordert ook nog eens de creativiteit en prestaties. Ga voor jezelf maar eens na, wanneer doe je de beste ideeën op? Als je geforceerd een oplossing moet bedenken? Of komen ze meer spontaan op als je onder de douche staat of in de auto rijdt?

Speciaal voor ondernemers hieronder een aantal geleide meditaties.

Doelen bereiken meditatie, door Michael Pilarczyk

Nederlands gesproken

Deze geleide meditatie, ingesproken door Michael Pilarczyk meditatie helpt je om doelen te bereiken en je dromen te realiseren. Dit wordt gedaan door middel van een visualisatie meditatie. Michael Pilarczyk is een bekende meditatiebegeleider met een focus op het realiseren van doelen. Hij heeft meerdere boeken uitgegeven.

Youtube kanaal Michael Pilarczyk: https://www.youtube.com/c/MichaelPilarczykTV

Geleide meditatie gericht op stress loslaten, door Gerjan Schoemaker

Nederlands gesproken

Gerjan Schoemaker is een meditatieleraar en oprichter van Meditatie Instituut Nederland. Zijn basis is het Theravada Boeddhisme. Hij heeft een meditatie opleiding ontwikkeld, diverse meditatie gerelateerde cursussen en begeleidt vipassana retraites. Meer geleide meditaties van Gerjan Schoemaker zijn te vinden op: https://meditatieinstituut.nl/geleide-meditaties/

Youtube Kanaal Gerjan Schoemaker: https://www.youtube.com/c/MeditatiemetGerjan

Naast geleide meditaties bevat dit kanaal ook diverse lezingen over meditatie en het boeddhisme. Beluister hier ook zijn meditatie gerelateerde podcasts.

Geleide meditatie gericht op succes, door Michael Sealey

Engels gesproken

Een geleide meditatie gericht op het behalen van succes. Gericht op het loslaten van onbewuste angsten, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van motivatie. Michael Sealey’s Youtube kanaal heeft ontzettend veel geleide meditaties en hij heeft ook maar liefst 1,69 miljoen volgers (op het moment van schrijven).

Youtube kanaal Michael Sealey: https://www.youtube.com/c/MichaelSealey/videos