Klik hier voor het filmpje van The Trueman Show"> Klik hier voor het filmpje van The Trueman Show">

Heb je zin om samen met mij eens te onderzoeken hoe en waar jij je bevindt?

Klik hier voor het filmpje van The Trueman Show

Naast andere heel boeiende dingen die Brecht in het interview benoemd, zijn mij de 5 stadia van Bewustzijn (Bewustzijn heb ik zelf toegevoegd) bij gebleven. (Hij verteld dit op 1 uur 54 min).

Het stemt mij tot nadenken. Waar zit ik, wat doe ik, wat zit hierachter. De eerste trap, is de laagste frequentie:

1. Wensen, je kunt iets heel graag wensen, voor mij blijft dat in het luchtledige, het zwerft ergens rond, zit geen actie of verantwoordelijkheid aan vast, vrijblijvend dus.

2. Hopen, dit is getransformeerde angst. Hier is al verantwoording voor genomen, het proces is gestart. De schakel laag is 3.

3. Geloven, dat is eigenlijk de makkelijkste, valt ook samen met denken. Hier hoeft ook geen actie aan vast te zitten. Behalve wanneer het denken onderzoekend is, en niet vanuit slachtoffer zijnde.

4. Vertrouwen, de laag van het niet weten, hopen dat het goed komt. Dit vraagt al meer heling.

5. Weten, weten dat alles één is, dat alles trilling is. Wanneer je weet, dan vertrouw je ook. Dit is de hoogste frequentie.

Wanneer ik dit zo uiteen zet, bemerkt ik dat hieráchter een heel proces schuil gaat. Niet alleen bij mijzelf, maar voornamelijk vanuit alle programmeringen, overtuigingen, blokkades en trauma’s en zelfs meerdere incarnaties, die ik waarneem in de boeiende gesprekken die plaatsvinden momenteel.

Heb je zin om samen met mij eens te onderzoeken hoe en waar jij je bevindt? Wat maakt dat je op deze treden blijft? Wil je graag een trede hoger omdat je klaar bent met deze? Misschien wil je hier wel een gratis ontdekkingssessie aanbesteden? Als investering in je Zelf?

Home - Praktijkelena

Over Praktijk Elena

Praktijk Elena valt onder coaching uit Harderwijk. Trefwoorden van Praktijk Elena zijn coaching, bodymind coaching voor bewustwording, online coaching, Shiatsu, Elena massage, stoelmassage, wandel coaching, IEMT.

Lees meer over Praktijk Elena.