Kikker be cool

Een leerzame en creatieve workshop waar kinderen met elkaar in gesprek gaan over sociale vaardigheden, goede manieren, opkomen voor jezelf en omgaan met pesten en plagen.

Een leerzame en creatieve workshop waar kinderen met elkaar in gesprek gaan over sociale vaardigheden, goede manieren, opkomen voor jezelf en omgaan met pesten en plagen. Dit gebeurt op een speelse manier met het spel Kikker be Cool. In het tweede deel van de workshop gaan de kinderen een kaart maken. Deze kaart kan meerdere betekenissen krijgen. Het wordt in ieder geval een kaart waar zij na de workshop nog iets aan hebben. Leeftijd: 8 t/m 12 jaar Kosten: €15,– inclusief materiaal en iets te drinken Duur: 1,5 uur Data: in de voorjaarsvakantie 2020 maandag 24 februari van 13.30 uur tot 15.00 uur woensdag 26 februari van 10.00 uur tot 11.30 uur Voor opgave kun je gebruik maken van onderstaand contact formulier, bellen of mailen Tel. 06 24 22 26 17 info@onwijswijs.nl

Over Coachpraktijk Onwijs Wijs

Coachpraktijk Onwijs Wijs valt onder coaching uit Houten. Trefwoorden van Coachpraktijk Onwijs Wijs zijn coaching voor kinderen, coaching voor jongeren, coaching voor ouders, creatieve coaching voor kinderen, kindercoaching, professioneel coaching voor kinderen, professioneel coaching voor ouders, professioneel coaching voor jongeren.

Lees meer over Coachpraktijk Onwijs Wijs.