Nieuwe website Nederlandonderneemt live!

Indien u een vaste bezoeker bent van Nederlandonderneemt zal het u niet ontgaan zijn dat onze website in een nieuw jasje gestoken is.

We hebben ons uiterste best gedaan om de site mooier, gebruiksvriendelijker, sneller en overzichtelijker te maken. Naast alle technische verbeteringen op de achtergrond en een compleet nieuw grafisch ontwerp hebben we de belangrijkste verbeteringen hieronder voor u opgesomd:


Homepage:


De nieuwe homepage is ingedeeld in blokken welke u als gebruiker zelf kunt indelen. Hierdoor is het voor elke gebruiker mogelijk zijn eigen homepage in te stellen. Of u nu graag vacatures bovenaan ziet of liever op de hoogte blijft van het weer of files, het is allemaal mogelijk.


Zoeken:


Éen van onze belangrijkste functies is toch altijd de vindbaarheid en het zoeken geweest. Deze functie hebben we daarom onder de loep genomen en daar waar nodig verbeterd. De zichtbare verandering voor u is het kopje “populaire zoekwoorden” onder het zoekvak op de homepage. Hier ziet u waar gebruikers voor u naar gezocht hebben.


Workshops:


Workshops hebben in het verleden al vaker een leuke toevoeging kunnen brengen aan de sites van Nederlandonderneemt. Gezien de vele positieve reacties welke wij hierop kregen hebben we bij het ontwikkelen van de nieuwe website besloten voor workshops een eigen plek te maken. U kunt nu dus leuke en interessante workshops online volgen!


Sociale netwerken:


Als u veel met internet bezig zijn zult u waarschijnlijk ook gebruik maken van sociale netwerken. Wij, als zakelijk netwerk, kunnen dit natuurlijk niet negeren en zullen ons hier dan ook langzaam maar zeker meer op gaan focussen. Voor nu is het mogelijk ons te volgen op Twitter en zijn we in het bezit van een eigen Facebook pagina.


Aangezien de nieuwe website een geheel nieuw ontwikkeld product is zullen we ons de komende tijd gaan richten op het verhelpen van de laatste (onontkoombare) kinderziektes. Indien u al gebruiker was van de oude site zult u sowieso even een nieuw wachtwoord op moeten vragen (inloggen -> wachtwoord vergeten).
Ook willen wij u vragen, als u een fout tegenkomt, deze te mailen (graag met screenshot) naar info@nederlandonderneemt.nl . U helpt ons hiermee de laatste fouten uit de nieuwe site te halen zodat wij hopelijk, ook met de nieuwe site, veel nieuwe klanten voor u kunnen realiseren.