Uit je hoofd in je hart

Soms is je eigen gevoel onder woorden brengen en duidelijk krijgen wat je echt wilt en nodig hebt lastiger dan je denkt. Dit wordt vaak nog ingewikkelder wanneer het in een relatie tot anderen staat; binnen een gezin, een klas, of een team.

Hoe krijg je nou duidelijk wat voor jou belangrijk is en waar jouw primaire behoeften liggen? Met behulp van deze methodiek help ik om de vraagstukken die hierbij komen kijken te onderzoeken en te beantwoorden. De methodiek is gebaseerd op de zes levensbehoeften waarbij centraal staat dat je als individu kijkt naar wat jij nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten. De methodiek is inzetbaar voor jong & oud! En voor jou individueel maar ook, voor het gezin, team of klas. Coachhond Ik werk samen met de honden, omdat zij een ‘neus’ hebben voor veranderingen in onze gemoedstoestand. Het zijn meesters in het lezen van non-verbale communicatie (de taal van ons lichaam). Het gaat hierbij niet alleen om de grotere gebaren waarmee bijvoorbeeld bepaalde commando’s ondersteund worden, maar ook om minieme veranderingen in onze spierspanning, ademhaling, houding en geur en energie. Doordat honden zo goed in staat zijn deze veranderingen op te merken en erop reageren, geven zij ons waardevolle informatie over onszelf. Die informatie zet ik in tijdens de coachsessies. Deze sessies vinden zowel buiten in de natuur als op locatie plaats. Kernwaarden van mijn praktijk zijn liefdevol, betrouwbaar, veiligheid en creativiteit. De 6 belangrijke pijlers van de workshop: • Veiligheid & Zekerheid (voel ik me veilig) • Identiteit & Karakter (wie ben ik) • Liefde & Samen zijn (wordt er van mij gehouden) • Gezondheid & Energie (zorg ik goed voor mezelf) • Groei & Ontwikkeling (wat wil ik leren) • Goedkeuring & Begrip (word ik begrepen) Dit aanbod staat nog niet op mijn website. Als je meer wilt weten stuur mij dan gerust een mailtje via info@goldenlifecoaching.nl - 0613112893 - www.goldenlifecoaching.nl Lieve groetjes, Irene & Sterre Golden Life Coaching Singelweg 59 9714 AS Groningen www.goldenlifecoaching.nl info@goldenlifecoaching.nl 06-13112893

Over Golden Life Coaching

Golden Life Coaching valt onder coaching uit Groningen. Trefwoorden van Golden Life Coaching zijn coaching met de hond, kindercoaching, hond als co-coach, hondencoaching voor kinderen, hondencoaching voor jong volwassenen, hondencoaching voor volwassenen, sporten met coachhond,.

Lees meer over Golden Life Coaching.